Avbytare: Emir Rozajac, Vasko Mitrovic, Mirza Dubicanac, André Andersson, Oliver Wilson, Johan Hellström och Carl Odell.

Felix Harletun ut - Oliver Wilson in 45 min
Thom Nilsson ut - Johan Hellström in 45 min
Jonathan Bergeling ut - Carl Odell in 65 min

MATCHKOMMENTARER
Årets andra träningsmatch spelades på Köpingeskolans konstgräsplan på torsdagskvällen mot fjorårsmotståndaren MF Pelister som satsat hårt för att gå upp en serie i år. ÖT Smygehuk gjorde inte mindre än 7 ändringar sedan 6-0 segern mot TFF U19. Bland annat stod junioren Joel Gustafsson i mål och Ernad Crnojevic provspelade från Behar som mittback. Redan i den 2:a minuten tappar ÖT boll på mittplan och Pelister ställer om blixtsnabbt och kommer 3 mot 2. En forward frispelas och Joel Gustafsson har ingen chans och 1-0. I den 4:e minuten vinner Denis Malovic boll på mitten och driver framåt. Han spelar en fin boll på djupet mot Thom Nilsson som kommit in från sin vänsterkant och Thom skjuter ett skott som målvakten räddar. I den 6:e minuten sträckte Ernad Crnojevic sig tyvärr och tvingas till byte. In kommer Emir Rozajac. I den 14:e minuten vinner Denis Malovic boll igen och spelar upp den på Hampus Olsson utanför straffområdet. Hampus slår en fin genomskärare och Thom Nilsson kommer fri från vänsterkanten och placerar elegant in 1-1. Detta var Thoms 2:a mål i år. I den 20:e minuten rullar ÖT upp Pelisterförsvaret där till sist Gustav Lindquist chippar in bollen i straffområdet det Felix Harletun som vänder upp och kallt placerar in 1-2 intill stolpen. Detta var Felix 1:a mål i år. ÖT Smygehuk dominerar fullständigt och bjuder på den ena fantastiska anfallskombinationen efter den andra. I den 34:e minuten gör Joel Gustafsson en bra räddning när han tippar bollen över målet ut till hörna efter ett skott från 20 meter. I den 35:e minuten kommer Douglas Christensen fram på högerkanten och han spelar upp bollen till Jonathan Bergeling. Jonathan spelar vidare till Felix Harletun som skjuter men målvkaten gör en fin räddning. I första halvleks sista sekund dimper en slumpboll ner framför en Pelisterspelare som slår in 2-2 från nära håll. Ett ologiskt resultat i halvtid då ÖT Smygehuk spelat ett riktigt fyndigt anfallsspel under hela halvleken och verkligen rullat ut Pelister långa stunder. I paus görs inte mindre än 5 byten där Douglas Christensen byts ut och in kommer André Andersson, Gustav Lindquist ut och in Mirza Dubicanac, Hampus Olsson ut och in Vasko Mitrovic, Felix Harletun ut och in Oliver Wilson, Thom Nilsson ut och in Johan Hellström. I den 53:e minuten kommer Oliver Wilson fram på högerkanten och spelar in bollen mot bortre stolpen där Johan Hellström är fri men målvakten räddar. I den 54:e minuten tar Oliver Wilson sig fram i straffområdet men han blir rejält dragen i tröjan och domaren blåser och pekar på straffpunkten. Johan Hellström stegar fram och sätter säkert 2-3. Detta var Johans 2:a mål i år. I den 57:e minuten kontrar Pelister och kommer 1 mot 1 mot Emir Rozajac. Pelisterspelaren stoppar Emir ojuste och blir på så sätt helt fri med Joel Gustafsson och slår en tunnel och så har vi 3-3. Där borde vi nog fått frispark. I den 58:e minuten driver Mirza Dubicanac upp ett anfall och spelar ut bollen till höger där Vasko Mitrovic kommer framstormande. Vasko spelar snett bakåt till Oliver Wilson som enkelt placerar in 3-4. Detta var Olivers 4:e mål i år. I den 62:a minuten kommer Pelister fram på högerkanten och slår ett inlägg mot bortre stolpen där en fri Pelisterspelare kan slå in 4-4 från nära håll. I den 65:e minuten byts Jonathan Bergeling ut och in kommer Carl Odell. I den 67:e minuten skjuter Vasko Mitrovic ett skott som målvakten räddar och Carl Odell är först framme på returen där bollen studsar och Carls avslut går över. I den 68:e minuten slår Johan Hellström en fin passning fram på vänsterkanten till Vasko Mitrovic. Vasko vänder inåt och drar iväg ett hårt pressat skott som sitter fint i mål intill den bortre stolpen till 4-5. Detta var Vaskos 2:a mål i år. I den 74:e minuten slår Johan Hellström en bra hörna mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic når högst men Vaskos nick går tätt utanför. I den 80:e minuten slår Filip Persson en inläggsfrispark där Pelisterförsvaret missar och Carl Odell skjuter i utsidan av stolpen från dålig vinkel. I den 81:a munuten vinner Mirza Dubicanac boll och spelar upp till Oliver Wilson 20 meter från mål. Oliver vänder upp och drar iväg ett kanonskott med vänsterfoten på volley och bollen letar sig in i det vänstra krysset till 4-6. Ett riktigt klassmål av Oliver och hans 5:e totalt i år. I den 85:e minuten spelar Denis Malovic en fin boll fram på vänsterkanten till Johan Hellström som tar sig ner mot kortlinjen och spelar in bollen mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic finns och slår in 4-7 från nära håll. Detta var Vaskos 3:e mål i år. Matchen slutar med det galna resultatet 4-7 där vårt anfallsspel långa stunder höll mycket mycket hög klass. Försvarsspelet behöver vi slipa lite på men det är ju 2 månader till seriestart så det får vi nog ordning på.
I nästa match väntar Herstdöster Idraets Club (enligt uppgift danska division 3) i Köpenhamn på söndagen den 21:e februari klockan 13:15.